Busy tone

falk

Member
Feb 2, 2019
33
0
6
50
Hi

Having a problem when distension internal or external t is busy
I am getting normal clearing when calling
And call is disconnected at the log is |: 486 busy here
Any suggestion how to fix to receive the busy tone???
 
Last edited:

DigitalDaz

Administrator
Staff member
Sep 29, 2016
2,379
391
83
In your outbound route change:

Code:
continue_on_fail=true
to

Code:
continue_on_fail=0,2,3,6,16,18,25,27,29,31,34,38,31,32,34,38,41,42,44,58
 

falk

Member
Feb 2, 2019
33
0
6
50
thanks
now receiving user busy that’s is great but no busy tone –

and Fast disconnect with outbound is failed
 

DigitalDaz

Administrator
Staff member
Sep 29, 2016
2,379
391
83
The busy tone is not generated by the PBX, that is your endpoint that does that, if you are getting a 486 to the phone then the phone needs to make a busy signal of that.

" and Fast disconnect with outbound is failed", I do not understand that.
 

falk

Member
Feb 2, 2019
33
0
6
50
ok i will check the end point : yealnik 46s.

how it pussible to fix it on internal call when call waiting is disable
?
 

DigitalDaz

Administrator
Staff member
Sep 29, 2016
2,379
391
83
On my yealink, I had to go to settings/tones and choose my country, the default was custom. Now I have a bust tone. Mine is a T46S
 

falk

Member
Feb 2, 2019
33
0
6
50
fix it working perfect !!! thanks

it possible to fix it for internal call-
if i disable call waiting + voice mail ?
 

falk

Member
Feb 2, 2019
33
0
6
50
Yes

For external call it working perfect
But when i try for internal occupied ext
I receive normal clearing on screen
 

DigitalDaz

Administrator
Staff member
Sep 29, 2016
2,379
391
83
I do not, I receive user busy, are you doing a direct call to the extension or is it going an indirect route?