Error when clicking on Agent status

Jean

New Member
Oct 22, 2017
12
0
1
43
Hi,

When I click Status->Agent Status I get the following message:

Fatal error: Uncaught Error: Cannot use string offset as an array in /var/www/fusionpbx/resources/functions.php:1074 Stack trace: #0 /var/www/fusionpbx/app/call_centers/call_center_agent_status.php(113): csv_to_named_array('name|system|uui...', '|') #1 {main} thrown in /var/www/fusionpbx/resources/functions.php on line 1074

This is the first time I use the call center functionality on this system so I am not sure if it was working before or not?

Thank you
Jean
 

Jean

New Member
Oct 22, 2017
12
0
1
43
Yes, it is Debian "Jessie" I have already updated & upgraded the packages system wide. I am using PHP 7.1.24, if that can help diagnosing the issue.

Thank you
 

markjcrane

Active Member
Staff member
Jul 22, 2018
281
88
28
46
Have you added any agents? To get there go to Apps -> Call Centers and then press the Agent button. Make sure some are defined.
 

Jean

New Member
Oct 22, 2017
12
0
1
43
Yes I have an agent added, as even if I go to Apps->Call Center and then click on the Agent button, I have my agent displayed, then I click on Status, same error comes up.
 

Jean

New Member
Oct 22, 2017
12
0
1
43
Hi,

I thought I give an update. Well, this issue has no fix as far as I can tell! I did pretty much everything:

1 - Updated debian
2 - Deleted re-created extension and user account
3 - Backed up my extension list, deleted the domain and re-created a new domain
4 - Deleted the call-center and re-created it.

But can not get the agent status to function correctly, and now I am getting even more issues! So I am now rebuilding my fusionpbx box.
Thank you guys for you inputs. This thread can be closed...
Jean
 

Pauli

New Member
Jan 8, 2018
2
0
1
32
I have this exact same problem on a new install, Debian 8.10 and PHP version 7.1.24. Jean - did re-installing fix the problem? I have another box on PHP version 5.6 which does not have this issue.

Thanks
 

Jean

New Member
Oct 22, 2017
12
0
1
43
Reinstalling yes fixed the issue, but with my VPS it brought some new issues, I don't think it is related to Fusionpbx.